Prvinska hrana

E-priročnik: Jetra – Kako jih krepiti s prehrano

E-priročnik: Jetra – Kako jih krepiti s prehrano

Komentarji so izklopljeni za E-priročnik: Jetra – Kako jih krepiti s prehrano

10.00 

Potrebujete pomoč pri nežnem spodbujanju očiščevalnih mehanizmov jeter z naravno hrano? Se sprašujete, kako delovanje jeter razumejo celostni pristopi zdravljenja in kaj je mogoče narediti s prehrano in spremembo načina življenja? Izvedeli boste, od kod zamaščena in povečana jetra, nealkoholna jetrna bolezen ter razpadanje jeter pri ljudeh, ki so še razmeroma mladi in v življenju niso uživali alkohola niti niso bili v stiku z znanimi strupi. Izvedeli boste, kaj uničujoče vpliva na jetra in kako jih je mogoče z določeno hrano, zelišči in njihovimi kombinaciji postopoma okrepiti. Poročilo prejmete po plačilu, kot pdf datoteko.

Naročite zdaj!

Kategorija:

Opis

Zaradi sodobnega načina življenja, prehrane in zastrupljenosti okolja ima mnogo ljudi težave z zdravjem jeter. Ker bolezni jeter ne povzročajo takojšnjih težav, ampak do simptomov pride postopoma, lahko dolgo ostanejo neopazne ali neprepoznane. Ko so težave očitne, človek običajno poišče medicinsko pomoč. Hkrati se pojavi motivacija, da bi spodbudili samoočiščevalne mehanizme in z naravnimi pristopi dosegli izboljšanje zdravja jeter. Toda kako?

Ali lahko verjamemo popularnim pripravkom in protokolom, s katerimi naj bi jetra z zaužitjem določenih snovi očistili v nekaj dneh ali tednih? Kaj pa priporočajo celostni pristopi? Kaj pomeni okrepitev jeter na energijski ravni, s spremembo življenjskih vzorcev, in kaj pomeni podpora s hrano?

Še pred nekaj desetletji je veljalo, da uničujoče poškodbe jeter nastajajo zaradi nenamernega zaužitja strupenih snovi (npr. strupenih gob, kemikalij) in dolgotrajnega rednega uživanja večjih količin alkohola. Danes to še zdaleč niso edini vzroki. Od kod zamaščena in povečana jetra, nealkoholna jetrna bolezen ter razpadanje jeter pri ljudeh, ki v življenju niso uživali alkohola in niso bili v stiku z znanimi strupi? Od kod te težave pri ljudeh v tridesetih ali štiridesetih letih življenja? Kaj v sodobnem načinu življenja in prehrani to povzroča? Kaj najbolj uničujoče vpliva na jetra?

Jetra imajo lastne mehanizme zdravljenja in čiščenja, tvorijo antioksidante in protivnetne snovi. Toda zaradi vplivov, ki nas obdajajo, ti mehanizmi pogosto odpovedo. Z določeno hrano, zelišči, začimbami in njihovimi kombinaciji jih lahko spodbudimo in okrepimo. O vsem tem vas bo seznanil ta e-priročnik. Obsega 18 strani, vsebuje 28 referenc na članke, raziskave in spletne strani, ki omogočajo nadaljnje raziskovanje.

Pojasnilo: E-priročnik ima izobraževalen namen in ni nadomestilo za zdravniški nasvet ali medicinsko zdravljenje.

Dodatne informacije

Tehnični podatki

Leto izida: 2017
Založnik: Zavod HRAST
Dimenzije (format): A4
Število strani: 18
Datoteka: pdf
ISBN: 978-961-94380-0-8

Pogoji poslovanja

Pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.

Prvinska hrana