Prvinska hrana

E-priročnik: Jetra – Kako jih krepiti s prehrano

E-priročnik: Jetra – Kako jih krepiti s prehrano

Komentarji so izklopljeni za E-priročnik: Jetra – Kako jih krepiti s prehrano

14.90 

Slaba prehrana, zastrupljenost okolja in jemanje zdravil uničujejo zdravje jeter. Potrebuješ pomoč pri nežnem spodbujanju očiščevalnih mehanizmov jeter z naravno hrano? Se sprašuješ, kako delovanje jeter razumejo celostni pristopi zdravljenja in kaj lahko narediš s hrano? V tem priročniku Izveš, od kod zamaščena in povečana jetra, nealkoholna jetrna bolezen ter razpadanje jeter pri ljudeh, ki so še mladi in v življenju niso uživali alkohola. Izveš tudi, kaj najbolj uničujoče vpliva na jetra in kako jih s hrano, zelišči in njihovimi kombinaciji okrepiš. Ja, to je mogoče!

Poročilo prejmeš kot pdf datoteko.

Naredi korak za svoje zdravje: naroči zdaj!

Kategorija:

Opis

Zaradi sodobnega načina življenja, prehrane in zastrupljenosti okolja ima mnogo ljudi težave z zdravjem jeter. Ker bolezni jeter ne povzročajo takojšnjih težav, ampak do simptomov pride postopoma, lahko dolgo ostanejo neopazne ali neprepoznane. Ko so težave očitne, človek običajno poišče medicinsko pomoč. Hkrati se pojavi motivacija spodbuditi samoočiščevalne mehanizme in z naravnimi pristopi doseči izboljšanje zdravja jeter. Toda kako?

Ali lahko verjameš popularnim pripravkom in protokolom, s katerimi naj bi jetra z zaužitjem določenih snovi očistili v nekaj dneh ali tednih? Kaj priporočajo celostni pristopi? Kaj je okrepitev jeter na energijski ravni, s spremembo življenjskih vzorcev, in kaj ti prinese podpora s hrano?

Še pred nekaj desetletji je veljalo, da uničujoče poškodbe jeter nastajajo zaradi nenamernega zaužitja strupenih snovi (npr. strupenih gob, kemikalij) in dolgotrajnega rednega uživanja večjih količin alkohola. Danes to še zdaleč niso edini vzroki. Od kod zamaščena in povečana jetra, nealkoholna jetrna bolezen ter razpadanje jeter pri ljudeh, ki v življenju niso uživali alkohola in niso bili v stiku s kemičnimi strupi? Od kod te težave že v tridesetih ali štiridesetih letih življenja? Kaj v sodobnem načinu življenja najbolj uničujoče vpliva na jetra?

Jetra imajo lastne mehanizme zdravljenja in čiščenja. Toda zaradi vplivov, ki nas obdajajo, ti mehanizmi pogosto odpovedo. Z določeno hrano, zelišči, začimbami in njihovimi kombinaciji jih lahko spodbudiš in okrepiš. Skozi te načine te pelje ta e-priročnik. Obsega 18 strani in 28 referenc na članke, raziskave in spletne strani, ki ti omogočajo nadaljnje raziskovanje.

Pojasnilo: E-priročnik ima izobraževalen namen in ni nadomestilo za zdravniški nasvet ali medicinsko zdravljenje.

Dodatne informacije

Tehnični podatki

Leto izida: 2017
Založnik: Zavod HRAST
Dimenzije (format): A4
Število strani: 18
Datoteka: pdf
ISBN: 978-961-94380-0-8