Prvinska hrana

Komplet o dojenju in spanju z dojenčkom

Komplet o dojenju in spanju z dojenčkom

Komentarji so izklopljeni za Komplet o dojenju in spanju z dojenčkom
Akcija!

49.90  32.00 

Izberite skupno naročilo priročnika ŽELIM DOJITI in vodnika za starše SPANJE Z DOJENČKOM.

Sodobni čas materam ponuja paleto uradnih priporočil o ravnanju z dojenčkom. Matere izkušnje o porodu, dojenju, spanju, negi, zdravju in vzgoji otrok delijo tudi po družbenih omrežjih. Takšna pomoč se zdi oddaljena le nekaj klikov. Toda kako se znajti v množici nasprotujočih si predlogov? Kako zajeziti naraščajočo zmedo in se izogniti kritikam? Kako naj mati postane močna in samozavestna? Kje naj dobi oporo v trdnem znanju, kakršnega so ženske nekoč že imele? Brezčasne modrosti materinstva so zbrane v dveh čudovitih knjigah. Mnogim slovenskim staršem sta povečali notranji mir, občutek varnosti in olajšali življenje z otroki.

Zmagovalno knjižno dobite po znižani ceni.

Izkoristite popust in dostavo brez poštnine!

Kategorija:

Opis

Sodobna mati ima na voljo paleto uradnih priporočil o ravnanju z dojenčkom, ki pa se pogosto spreminjajo. Svoje izkušnje o porodu, dojenju, spanju, negi, zdravju in vzgoji otroka lahko množično deli tudi na družbenih omrežjih, kjer so rešitve oddaljene le nekaj klikov. Toda kako se znajti v množici nasprotujočih si predlogov? Kako zajeziti naraščajočo zmedo in se soočati s kritikami? Kako naj mati v negotovem okolju postane močna in samozavestna? Tako, da pridobiva oporo v trdnejšem znanju, kakršnega so ženske nekoč že imele!

V starih časih so bile ob materi sorodnice in prijateljice, ki so ji ves čas zgodnjega materinstva stale ob strani, jo razumele, podpirale, ji pomagale in jo učile navezovanja. Čudovito bi bilo, če bi imela tudi sodobna mati vedno ob sebi toplo in srčno pomočnico. Spraševala bi jo, ona pa bi vedela, kako in kaj. Odgnala bi na stotine majhnih dvomov, ki materi kratijo duševni mir. Posvarila bi jo, kako naj se izogne zmotam in mitom. So še kje modrosti, ob katerih bi lahko bila mati bolj mirna, sproščena, spočita? Še so tu – v dveh knjigah, kot jih še ni bilo.

Najizčrpnejši slovenski priročnik ŽELIM DOJITI in mednarodna uspešnica SPANJE Z DOJENČKOM sta zbrala brezčasne modrosti materinstva. Sta plod dolgoletnih izkušenj, zbir praktičnih rešitev o dojenju, spanju, uvajanju čvrste hrane, odstavljanju in o vsem, kar matere zanima v prvih letih po rojstvu otroka. Ne ponujata pravilnih in napačnih rešitev ali receptov, ki bi se jih morali držati. Odstirata, kako biološke danosti in čutenje podpirajo razvoj dojenčka in dobro počutje staršev. Vlivata vam moč, da se lahko suvereno odločate zase in za svoje otroke. Opogumljata vas, da lahko sledite sebi in se uglasite z otrokom. Prinašata vam občutek varnosti. Ni vam treba brati dolge ure, da bi prejeli želeno sporočilo, saj so razlage kratke in jasne. Podane so brez obsojanja in s toplino.

Dodatne informacije

Tehnični podatki

Želim dojiti
Dimenzije (format): 190 x 250 mm
Število strani: 352
Vezava: broširana (mehka), šivana
Založnik: Zavod Hrast
Izdaja: 2016, prva
ISBN: 978-961-285-289-4

Spanje z dojenčkom
Dimenzije (format): 165 x 235 mm
Število strani: 100
Vezava: broširana (mehka), šivana
Založnik: Rumina, Bled
Izdaja: 2015 ISBN: 978-961-94001-0-4

Pogoji poslovanja

Pogoje poslovanja lahko preberete tukaj.

Prvinska hrana