Prvinska hrana

Knjige

Želite širiti obzorje? Hočete vedeti več in poiskati jasne odgovore? Berite priročnike s temeljnimi antropološkimi znanji o prehrani!
Knjige

Želim dojiti
- 50%
15,00€

To je najobsežnejši slovenski priročnik o dojenju, starodavni večini, ki sodobnim materam povzroča veliko težav. Osvetljuje naravne potrebe dojenčkov in mater.

Knjige

Komplet Želim dojiti +
Hrana za zdravje družine
- 40%
32,00€

Najboljši bralni komplet, če potrebujete informacije o prehrani v nosečnosti, o dojenju in uvajanju druge hrane pri otroku.

Knjige

E-priročnik: Jetra -
Kako jih krepiti s prehrano
10€

Slaba prehrana, zastrupljenost okolja in jemanje zdravil slabšajo zdravje jeter. Z naravno hrano, zelišči in prehranskimi kombinacijami je proces mogoče obrniti.

Knjige

Hrana za zdravje družine
- 30%
16,10 €

Ta kratka knjiga razkriva ključ do temeljnih znanji o vplivu hrane na zdravje. Sodobno zmedo o "zdravi hrani" razrešuje drugače od večine knjig, ki ste jih bili vajeni doslej.

Knjige

Komplet Želim dojiti + Spanje z dojenčkom
32,00 €

Izberite zmagovalno kombinacijo, komplet priročnikov o dojenju in spanju dojenčkov ter si olajšajte vsakdanje življenje z otroki v prvih letih po njihovem rojstvu.

Knjige

Domači med
kot hrana in zdravilo
! NOVO !
18,90€

Naučite se prepoznati naravno pridelan med in pravo slovensko strd, ki močno podpirata vsakdanje zdravje in zdravljenje.

Knjige

Komplet Hrana za zdravje družine in Domači med
-30%
30,00€

Naučite se prepoznati in kupovati naravno pridelan med in pravo slovensko strd ter spoznajte temelje o prehrani in zdravju.

Preberi še

Prvinska hrana