Prvinska hrana

Knjige

Želite širiti obzorje? Hočete vedeti več in poiskati jasne odgovore? Berite priročnike s temeljnimi antropološkimi znanji o prehrani!

Želim dojiti
- 50%
14,90€

To je najobsežnejši slovenski priročnik o dojenju, starodavni večini, ki sodobnim materam povzroča veliko težav. Osvetljuje naravne potrebe dojenčkov in mater.

Komplet Želim dojiti +
Hrana za zdravje družine
SUPER POPUST -40%
32,00€

Najboljši bralni komplet, če potrebujete informacije o prehrani v nosečnosti, o dojenju in uvajanju druge hrane pri otroku.

Hrana za zdravje družine
- 30%
16,10€

Ta kratka knjiga razkriva ključ do temeljnih znanji o vplivu hrane na zdravje. Sodobno zmedo o "zdravi hrani" razrešuje drugače od večine knjig, ki ste jih bili vajeni doslej.

Komplet Želim dojiti + Spanje z dojenčkom
- 35%
32,00€

Izberite zmagovalno kombinacijo, komplet priročnikov o dojenju in spanju. Olajšajte si življenje v prvih letih po rojstvu otroka.

Domači med
kot hrana in zdravilo
! NOVO !
18,90€

Naučite se prepoznati naravno pridelan med in pravo slovensko strd, ki močno podpirata vsakdanje zdravje in zdravljenje.

Komplet Hrana za zdravje družine in Domači med
SUPER POPUST -40%
30,00€

Naučite se prepoznati in kupovati naravno pridelan med in pravo slovensko strd ter spoznajte temelje o prehrani in zdravju.

E-priročnik: Jetra -
Kako jih krepiti s prehrano
10€

Slaba prehrana, zastrupljenost okolja in jemanje zdravil slabšajo zdravje jeter. Z naravno hrano, zelišči in prehranskimi kombinacijami je proces mogoče obrniti.

Preberi še

Prvinska hrana