Samozdravljenje z morjem

27,00 

Učili so me in vas najbrž tudi, da je pitje morske vode nevarno. Pa je res? Ste vedeli, da so v Evropi nedolgo tega delovale klinike, kjer so bolnikom dajali zelo majhne odmerke morske vode? Ob medicinskih terapijah z morsko vodo in morsko plazmo je bila ozdravitev 90-odstotna. Ta knjiga razloži, zakaj in kako morsko vodo uporabljam kot hrano, kako je uporabna v športu in s katero vsakdanjo hrano (brez pitja morja) dobiti obilo organske vode, ki jo celice obožujejo. Izvorna rešitev niso ne izvlečki mineralov, niti alge, niti morska sol.

Kategorija:

Ta knjiga prinaša:
• Vpogled v starodavno morsko medicino
• Terapije z morsko vodo in morsko plazmo
• Sodobna spoznanja o morski vodi v športu
• Uporabo organske vode v prvinski hrani
• Moje osebne izkušnje z napotki za vsak dan
• 128 strani sproščenega branja

Učili so me in vas najbrž tudi, da je pitje morske vode nevarno. Pa je res? Ste vedeli, da so pred stoletjem po Evropi in Afriki delovale številne klinike, kjer so bolnikom dajali majhne odmerke morske vode? Zdravniki so poročali o 90-odstotni uspešnosti terapij. Zakaj se bolezni laže zdravijo, ko morje vnašamo v telo, je tema te knjige.

Organska voda, biološki posnetek pramorja, se človeku pretaka v vseh telesnih tekočinah. Nahaja se tudi v mnogi prvinski hrani. Kaj prvinska hrana je in kako me podpira ob bolezni, sem opisala v prvi knjigi Samozdravljenje s hrano. Zdaj se potovanje nadaljuje. Če prve knjige še niste prebrali, naj vas to ne moti. Pričnite s knjigo, ki je pred vami.

Vstopimo v svet medicinskih terapij z morsko vodo in morsko plazmo. V prvem poglavju opisujem terapije nekoč in danes. Od zgodovinskih potujemo do sodobnih praks. Razložim vam, zakaj in kako morsko vodo uporabljam kot hrano. Drugo poglavje je namenjeno uživanju morske vode v športu. Tretje poglavje pa vas opremi s praktičnim znanjem, kako z vsakdanjo hrano (tudi brez pitja morja) dobiti obilo organske vode, ki jo celice obožujejo. Videli boste, da izvorna rešitev niso ne izvlečki mineralov, niti alge, niti morska sol. Potopimo se v raziskovanje oceanskih globin in planktonskih vrtincev, v skrivnostni svet Zemlje, od koder vse izvira in kjer nas morje uči živeti.

 

Vrsta knjige

tiskana, broširana, šivana

Naslov

Samozdravljenje z morjem

Avtorica

Mojca Vozel

Oblikovalka

Polona Šterk Košir, Polonadesign.com

Izdajatelj

Prvinska hrana, Mojca Vozel s.p.

Izid

2023

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Samo prijavljeni uporabniki, ki so kupili ta izdelek, lahko napišejo mnenje.