Prvinska hrana

Komplet o dojenju in prehrani družine

Komplet o dojenju in prehrani družine

Komentarji so izklopljeni za Komplet o dojenju in prehrani družine
Akcija!

53.00  38.90 

Izberi skupno naročilo priročnika ŽELIM DOJITI in knjige HRANA ZA ZDRAVJE DRUŽINE. To je najboljši bralni komplet, če potrebuješ informacije o prehrani za otroka in zase: od nosečnosti in dojenja do uvajanja hrane in dobrih prehranskih navad.

Danes se prehranske smernice se kar naprej spreminjajo. Kako zajeziš to zmedo? Kako rešiš težave z dojenjem? Zakaj je toliko alergije na hrano? Kako s hrano dvigneš imunski sistem? Kako se s hrano učinkovito podpreš, če zboliš? V obeh knjigah je ključ do teh odgovorov. Dobiš tudi številne uporabne nasvete, s katerimi lahko spreminjaš svoje življenje in prehranske navade. To so preprosta znanja, ki so jih nekoč poznali vsi ljudje in vse kulture. Povečaj samozavest. Odslovi občutek izgubljenosti. Poišči pot iz zmede!

Izkoristi SUPER POPUST ZA KOMPLET  -30%

Podarim ti tudi poštnino!

Kategorija:

Opis

Knjiga Želim dojiti je celovit priročnik o tisočletni ženski veščini in umetnosti. V dvomih in kriznih trenutkih ali ob soočenju z nasprotujočimi si informacijami in miti bo tvoja dragocena pomočnica in sočutna podpornica. Napisana je kot zbirka vprašanj in odgovorov, kot dialog skozi izkušnje slovenskih mater. Ko dojenček prične jesti še drugo hrano, te ne bo več skrbelo, kaj je prav. Kratka in življenjska knjiga Hrana za zdravje družine te vodi skozi te dileme. Napisana je za vsakogar, ki v sodobni informacijski zmedi išče odgovore na številna vprašanja o hrani, prehranjevanju in zdravju. Njen zorni kot je antropološki – na hrano gleda skozi razvoj, naravo in kulturo človeka. Zato je vsebina drugačna in te bo zagotovo presenetila.

Več o vsebini priročnika Želim dojiti najdeš tukaj.

Več o vsebini knjige Hrana za zdravje družine najdeš tukaj.

Dodatne informacije

Tehnični podatki

Želim dojiti
Dimenzije (format): 190 x 250 mm
Število strani: 352
Vezava: broširana (mehka), šivana
Založnik: Zavod Hrast
Izdaja: 2016, prva
ISBN: 978-961-285-289-4

Hrana za zdravje družine
Leto izida: 2018
Založnik: Zavod HRAST
Dimenzije (format): 170 x 210 mm
Število strani: 104
Vezava: broširana (mehka)
ISBN: 978-961-94380-0-8